Handelsbetingelser

Generelt
Disse Købsvilkår er gældende ved køb af varer hos www.sunnahfoods.dk Alle aftaler der indgås med www.sunnahfoods.dk er på dansk og er underlagt dansk lovgivning.

Ejerforhold.
Sunnah Foods - enkeltmandsvirksomhed
CVR: 27655378
Email: Am@sunnahfoods.dk
Telefon: +45 50269800
Adresse: Maglebjergvej 6, 2800 Kongens Lyngby

Bestilling
Bestillingsproces
www.sunnahfoods.dk er åben for dig lige hvor du er 24 timer i døgnet. Ved eventuel vedligeholdelse vil butikken kort være lukket. Du kan derfor udelukkende foretage køb hos www.sunnahfoods.dk, når shoppen er åben og tilgængelig online.

De varer du vil købe, lægger du i “kurven”. Du kan ændre indholdet i kurven helt frem til selve betalingen, og du kan altid løbende tjekke indholdet samt prisen for varerne.

Eventuelle ekstra betaling for fragt vil først blive udregnet, umiddelbart inden du er klar til at betale.
Når du har placeret alle de varer du ønsker i din “kurv”, kan du komme videre til betalingssiden, hvor du samtidig også skal skrive dine personlige oplysninger.

Kvittering for bestilling
Når du har lagt bestilling hos www.sunnahfoods.dk, modtager du en ordrebekræftelse for vores modtagelse af din bestilling.

Hvis du fortryder dit køb umiddelbart efter bestilling, kan du rette kontakt til os på mail Am@sunnahfoods.dk, og få din bestilling annulleret. Dog er dette kun muligt indtil bestillingen sendes videre til behandling.

I tilfælde af, at det ikke er muligt at annullere din bestilling, gælder den normale fortrydelsesret på 14 dage naturligvis.

Priser
Alle Priser på www.sunnahfoods.dk er angivet i DKK og er inklusiv 25% moms.

Betaling
På www.sunnahfoods.dk har du forskellige betalingsmuligheder, som Mobilepay, Dankort, Visa og MasterCard. Vi tager ingen kortgebyrer.

Anyday betalingsmuligheden er tilgængelig for køb på 300,- DKK eller mere. Når du vælger at betale med Anyday, trækker vi den første betaling, når din vare afsendes. Efterfølgende vil du betale en månedlig ydelse den sidste hverdag i hver måned. Antallet af månedlige ydelser starter fra fire måneder og kan variere afhængigt af din valgte betalingsplan. Størrelsen på hver ydelse bestemmes af din ordres samlede beløb, din valgte flexydelse og den specifikke betalingsplan, du har valgt. Husk, at hvis du betaler alle rater til tiden, påløber der ingen renter eller gebyrer. Skulle du returnere dit køb, vil din aftale med Anyday automatisk blive annulleret. Yderligere detaljer og vilkår for brug af Anyday kan findes her: https://da.anyday.io/terms-conditions/shopper

Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra www.sunnahfoods.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved køb.


Levering
Dao, omdeling til Pakkeshop: kr. 39,00
Dao, omdeling til privat: kr. 49,00
Gratis Fragt ved køb over 499 kr. (Anvendes Dao, omdeling til pakkeshop)

Leveringstiden er 1-4 arbejdsdage, fra du har gennemført bestillingen, til du kan forvente at modtage pakken. Vores lager afsender alle bestillinger der er modtaget inden kl 16 samme hverdag. Når pakken er afsendt vil du modtage en mail eller sms med link til tracking-oplysninger, så du har mulighed for at følge pakken.


Ombytning
Ved ombytning, bedes du returnere varen og lægge en ny ordre ind.

Reklamationsret 

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb.
Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder. 

Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.
Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. 

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.  

Du kan reklamere ved at kontakte os via mail på Am@sunnahfoods.dk, vedhæft gerne et eller flere billeder af den beskadigede vare. Dette vil afhjælpe den videre behandling af din reklamation
Afhængig af den konkrete situation vil du modtage de videre instrukser fra os.

Varen sendes til: 

Sunnah Foods, Adresse: Hammerholmen 20C, 2650 Hvidovre 

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen. Hvis ikke andet er aftalt på forhånd.

Fortrydelsesret  

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.  

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til sunnahfoods@outlook.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne. 

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Fortrydelse af en del af købet 

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre. 
Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb. 

Returnering 

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os. Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten. 
Visse varer kan ikke returneres med normal post. Dette gælder for: produkter der kan blive beskadiget under normal post transport. Vi anbefaler derfor altid at returnere varen forsikret.  
Udgifterne til returnering af disse varer forventes højst at koste: 50kr.

Varens stand, når du sender den retur
Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage. 
Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.
Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Tilbagebetaling af købsbeløbet 
Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

 
Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder) senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.
Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, medmindre du sender os dokumentation for at have returneret den. 

Varen sendes til:

Sunnah Foods, Adresse: Maglebjergvej 6, 2800 Kongens Lyngby

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.  

Klageadgang 

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte os på mail Am@sunnahfoods.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til: 


Nævnenes Hus 
Toldboden 2 
8800 Viborg 

via Klageportalen for Nævnenes Hus.

 

For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr.

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr   

Forbehold
Fejl i webshoppen:
Sunnah Foods forbeholder sig retten til at hæve købsaftalen uden at der kan kræves kompensation herfor, hvis du som kunde har handlet i ond tro, i tilfælde hvor der har været en fejl i webshoppen, som du kendte til, eller med rimelighed burde have indset var en fejl. Dette inkluderer fejlagtige oplysninger om pris og kvantitet.

Persondatapolitik  

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:

Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse. 

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.   

Personoplysningerne registreres hos Sunnah Foods og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.  

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.  

Den dataansvarlige på Sunnahfoods.dk er Sunnah Foods.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: sunnahfoods@outlook.dk 

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:

Sunnah Foods, Adresse: Hammerholmen 20C, 2650 Hvidovre 

E-mail: Am@sunnahfoods.dk

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

_________________________________________________________________________

 

Bestilt den: _______________________________    


Modtaget den: _______________________________

 

Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________

 

Forbrugerens adresse:  ___________________________________________________________________

 

Forbrugerens underskrift: _________________________________________     


Dato: _________________

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 30.10.2023